San Blas, strandpaviljoen in Bloemendaal aan Zee

In de San Blas / Panama is het altijd mooi weer; de lokale bevolking, de Kuna indianen, leven het hele jaar door buiten en halen alles uit de natuur. Dat gevoel wilden we meenemen.

San Blas is een all-year-round strandpaviljoen waar je zowel in de zomer als winter een heerlijk outdoor gevoel kunt ervaren. In de zomer schuiven we de grote glazen schuifpuien open. In de winter kun je bij ons binnen opwarmen bij de open haard na een lange strandwandeling.

Overnachten in de buurt?

Klik hier voor een overzicht van overnachtingsmogelijkheden in de buurt.

Evenementen tot 1500 gasten

San Blas biedt ruimte aan evenementen tot 1500 gasten, maar we kunnen het paviljoen ook opdelen in verschillende ruimtes waardoor het ook geschikt is voor kleinere partijen, borrels en feesten.

Ook hebben we een aparte vergaderruimte voor maximaal 14 personen met een ongeëvenaard uitzicht op zee.

gasten

Think green live clean!

Frank van Rossum en architect Hjalmar Fredriksson hebben het paviljoen zo “groen” mogelijk bedacht en ontworpen.

San Blas is met een dak vol zonnepanelen het duurzaamste paviljoen in Bloemendaal aan Zee. Het paviljoen is extra goed geïsoleerd en er wordt zo min mogelijk afval geproduceerd omdat we onze leveranciers alles zonder verpakking af laten leveren. We hebben zoveel mogelijk duurzame materialen gebruikt tijdens de bouw. Zo is er geen verf aangebracht op de buitenkant en krijgen oude deuren en poorten bij ons een tweede leven.

San Blas film

San Blas is sinds 2015 een permanent strandrestaurant op Bloemendaal aan Zee. Wilt u weten hoe het is begonnen en hoe dit mooie restaurant gebouwd is? Kijk dan snel het filmpje hier naast.

San Blas is gebouwd met duurzame materialen, naar een ontwerp van Hjalmar Fredriksson.

Fotograaf Charlotte Bogaert legde de bouw gedurende zes maanden vast: www.charlottebogaert.nl