Feesten en borrelen

De ultieme plek

Het strand is de ultieme plek om een mooi feest te geven. Of het nou een huwelijk, personeelsfeest of zakelijk evenement is, iedereen wil graag aan het einde van de dag met blote voetjes in het zand genieten van een mooie zonsondergang.

San Blas is bij uitstek de geschikte locatie op het strand; wij zijn goed bereikbaar en bieden ruimte aan evenementen van 20 tot 1000 gasten die we graag ontvangen met een heerlijke cocktail en ”tapas para picar” bereid door onze chef kok. Wij kunnen een diner op maat organiseren, een walking diner of een BBQ, alles is mogelijk. Het paviljoen kan opgedeeld worden in verschillende ruimtes waardoor het ook geschikt is voor diverse partijen, borrels en feesten. We kunnen het feest ook combineren met een sportieve of creatieve activiteit.

Ook een DJ behoort tot de mogelijkheden, wij werken nauw samen met Funky Vinyl, een divers collectief van muzikale professionals met 1 doel: je te laten dansen! neem gerust een kijkje op de site: Funky Vinyl.

Heb je al ideeën of interesse in de mogelijkheden, mail dan geheel vrijblijvend naar events@sanblas.nl of vul het aanvraagformulier in.

Offerte aanvragen

  • Voer een getal tussen 1 en 1000 in.
  • Voer een getal tussen 1 en 10000 in.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.