Overnachten in de omgeving

Hotel Bleecker

Hotel Bleecker

Hotel Bleecker is een kleinschalig boutique hotel in het centrum van Bloemendaal.

Per auto is het hotel goed te bereiken, parkeren kan gratis in de directe omgeving van het hotel. Per trein zijn er directe verbindingen naar het aangrenzende Haarlem en Amsterdam op respectievelijk 5 en 25 minuten afstand.

Center Parcs Park Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort is een walhalla voor water- en strandliefhebbers. Het Noordzeestrandligt pal voor de voordeur, maar ook het subtropisch zwembad staat garant voor uren waterplezier. Maak gebruik van de vele sport- en spelvoorzieningen

Appartementen-Hotel Bloemendaal aan Zee

Appartementhotel Bloemendaal aan Zee

Voor een heerlijke strandvakantie beschikken wij over 18 appartementen, gelegen op de duinen van Bloemendaal aan Zee, pal aan het strand en de zee, vlakbij Zandvoort.

Zes gezellige zeezicht appartementen in het gebouw Résidence Bloemendaal aan Zee en zeven deluxe appartementen in het gebouw Poort van Bloemendaal. Appartementenhotel Bloemendaal aan Zee biedt alles voor een heerlijke korte of lange vakantie aan de Noorzeekust!

Hotel NH Zandvoort

Hotel NH Zandvoort is prachtig en rustig gelegen in de duinen, bij het mooiste strand van Nederland.

Van hier is het tien minuten rijden naar Haarlem, terwijl Amsterdam en de tulpen in de beroemde Keukenhof minder dan een half uur rijden zijn. Het hotel staat ook tegenover de beroemdste racebaan van het land.

hotel nh zandvoort
Qurios Bloemendaal aan Zee

Qurios Bloemendaal aan Zee

Verscholen in een prachtige en rustige duinpan ligt ons park Qurios Bloemendaal aan Zee.

De stoere en zeer comfortabele lodges zijn zó aangelegd dat je de rust van de kust optimaal ervaart. Vanaf de veranda heb je breed zicht over de duinen en de lucht. Dat geeft ruimte! Je pakt je strandspullen en binnen een paar minuten sta je met je voeten in de branding.

Camping de Lakens

Of u nu verblijft in een luxe Laidbackshack, een knusse houten Kampeerbungalow of uw eigen tent, caravan of camper: als u wilt onthaasten, bent u bij Camping de Lakens op de goede plek.

Geen zin om ‘s avonds te koken? Laat u in de watten leggen bij restaurant GESTRAND en geniet van het eten en elkaar, midden in de natuur.

Camping de Lakens
Camping Bloemendaal

Camping Bloemendaal

Camping Bloemendaal is een rustige camping, om die reden is er een minimum leeftijd van 18 jaar voor alleen reizende,  en worden groepen jongeren niet op de camping toegelaten.

Door zijn ligging heeft de camping veel plaatsen met zand als natuurlijke ondergrond. Deze plaatsen zijn gereserveerd voor de gasten die met een tent kamperen.